HRANILICA KINDERKRAFT ENOCK

Postoji li hranilica koju će dijete koristiti godinama? Da! Upravo takva je hranilica ENOCK. Ovaj univerzalni proizvod istovremeno je sigurna i praktična visoka hranilica i ergonomska stolica za stariju djecu. Kako je to moguće? Visina sjedala i oslonac za noge mogu se podešavati, što olakšava prilagođavanje stolice starosti djeteta. ENOCK je osmišljen imajući u vidu potrebe vaše obitelji – ovo je hranilica čiji će se dizajn lijepo uklopiti u interijer, a poslije će je vaše dijete moći koristiti kao stolicu za igru ili uz radni stol. Štoviše, bez problema je možete prilagoditi stolu u kuhinji, blagovaonici ili dnevnoj sobi. Zahvaljujući profiliranom naslonu, dijete održava pravilan položaj tijekom obroka i može provoditi vrijeme s odraslima za zajedničkim stolom.

Sigurnost:

Sigurnosni pojasevi s 3 točke na visokoj hranilici koji se mogu lako skinuti, kada se ENOCK pretvara u stolicu za starije dijete.
Zaštitna prečka na stolici za starije dijete koje želi sjediti s roditeljima za visokim stolom.
Puno bukovo drvo i drvena ploča, koji se koriste za proizvodnju hranilice, konstrukciji osiguravaju iznimnu izdržljivost. Zahvaljujući tome, proizvod je stabilan i čvrst – ostat će s vama dugi niz godina!
Hranilica zadovoljava norme EN 14988 (norme koje određuju sigurnost hranilica).

Udobnost:

Profilirani naslon – mališanu će uvijek biti udobno i s 10 mjeseci i s 5 godina.
Na širokom pladnju za najmlađe ima mjesta ne samo za tanjure ili zdjelice – dovoljno je veliki da dijete na njemu može crtati ili slagati kocke.
Hranilica se lako čisti, čak i nakon intenzivnog obroka. Dovoljno je odmah obrisati navlaženom krpicom, a zatim suhim papirom.
ENOCK je kvalitetno obrađena, zahvaljujući tome je tekstura cijele hranilice glatka i ugodna na dodir.

Pronađite najbolje hranilice za bebe.